Uw arts heeft het geneesmiddel Tentin® Snap-Tab voorgeschreven als behandeling van AD(H)D. Een Tentin® Snap-Tab verpakking bevat 30 tabletten.

Als gevolg van een wetswijziging verandert de terugbetalingsregeling per 1 januari 2019. Vanaf dat moment gaat de gehele rekening voor uw medicijn naar de zorgverzekering en hoeft u zelf geen betaling meer te doen aan de apotheek. Echter, achteraf ontvangt u een rekening van uw zorgverzekering voor uw eigen bijdrage. Volgens de nieuwe wettelijke regeling geldt dat elke Nederlander maximaal €250,00 eigen bijdrage voor medicijnen moet betalen. De leverancier van Tentin© Snap-Tap heeft HEVO Consult gevraagd deze kosten te vergoeden. De vergoeding van Tentin© Snap-Tab is per 1 januari 2022 €20,00 per doosje voor de 5mg, €40,00 per doosje voor de 10mg en €80,00 per doosje voor de 20mg. Vergoeding is mogelijk tot maximaal €250,00 per patiënt per jaar.

Stichting Terugbetalingsregelingen HEVO Consult maakt het te vergoeden bedrag over op uw rekening. Uw aanvraag dient binnen 6 maanden na de datum van levering ingestuurd te zijn.

Hoe kom ik voor terugbetaling in aanmerking?

Bij uw eerste levering ontvangt u van uw arts/apotheker een declaratieformulier dat u zelf moet invullen; de apotheker plakt hier het etiket op van de geleverde medicijnen. Dit document kunt u ook zelf downloaden op de formulieren pagina. Dit formulier stuurt u in een gesloten envelop naar HEVO consult (Stichting terugbetalingsregelingen ), Postbus 546, 4200AM Gorinchem of u mailt dit formulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor iedere volgende levering kunt u de HEVO webapp gebruiken of mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hiervoor is een scan of foto van het etiket van de apotheek nodig. U mag uiteraard ook per post uw declaratie Tentin® Snap-Tab opsturen. 

De persoonlijke gegevens die wij van u hebben worden alléén gebruikt voor de terugbetalingsregeling. Onze privacyregeling is ook op deze regeling van toepassing. Wij kunnen u een overzicht van de zorgverzekering ter controle vragen.