Over HEVO Consult

Sinds 1997 bieden wij ondersteuning bij belastingzaken en adviseren zakelijke en particuliere klanten bij het voeren van administraties in de regio Gorinchem.

Wij kunnen u advies geven en meedenken over alle zaken die voor u als ondernemer of particulier belangrijk zijn. Voor specifieke vraagstukken kunnen wij een netwerk van deskundigen raadplegen. Wij werken accuraat, deskundig en tegen een gunstige prijs. Hierbij dragen wij klantgerichtheid hoog in ons vaandel.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen door HEVO consult

HEVO Consult heeft een integrale visie op het ondernemerschap. Wij stellen namelijk dat wij meer dan alleen economische belangen of financiële verantwoordelijkheden hebben. Bij HEVO Consult vinden wij het belangrijk dat ook op sociaal gebied waarde gecreëerd wordt. Daarom sponsort HEVO Consult sinds 2012 Upendo Projects Kenya. Dit particulier initiatief wil kansarme kinderen van het Keniaanse platteland een springplank naar de toekomst bieden. Zo is er inmiddels een “kanshuis” gebouwd voor de meest kwetsbare kinderen. En in februari 2013 is de kleuterschool geopend. Als u er voor kiest om met HEVO Consult samen te werken, steunt u indirect ook dit prachtige project. Geef deze kinderen een kans!

Kijk voor meer informatie op hun website. Upendo Projects Kenya 

E-mailadres info@hevoconsult.nl Telefoon 0183 – 619810