NOAB

HEVO Consult, als kantoor met een NOAB-logo, garandeert kwaliteit, vakmanschap en actuele kennis van zaken.

Administratiekantoor HEVO Consult is aangesloten bij de NOAB, Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen. Voor de klant betekent dit een garantie van kennis en kwaliteit; voor het team van HEVO Consult houdt het lidmaatschap een erkenning van deskundigheid in.

Als NOAB-lid en mkb'er, bouwt het team van HEVO Consult aan een vertrouwensrelatie met zijn klanten en hecht belang aan een persoonlijk contact.

Het lidmaatschap van de NOAB houdt in dat het team verplicht regelmatig bijscholingen volgt om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op fiscaal- en bedrijfseconomisch gebied. Wij bieden graag oplossingen voor uw administratieve problemen. Daarvoor kunnen wij door het lidmaatschap, indien dit noodzakelijk mocht zijn, voor u als klant een beroep kunnen doen op de NOAB- adviesgroep; een keur van specialisten, zoals o.a. advocaten, fiscaal-juristen, register-accountants en accountant-administratieconsulenten. Dit tegen een gunstiger tarief dan het normaal gangbare.

HEVO Consult wordt door de onafhankelijke kwalificerings- en toelatingscommissie van de NOAB periodiek onderworpen aan kwaliteitscontroles, omdat HEVO Consult als een NOAB-administratiekantoor blijvend aan een aantal strenge eisen moet voldoen. De NOAB beroepscode zorgt ervoor dat ethisch handelen, bij ons als lid, hoog in het vaandel staat.

HEVO Consult heeft een beroepsaansprakelijkheidsverzekering en voldoet aan de NOAB leverings- en betalingsvoorwaarden. De NOAB kent een onafhankelijke geschillencollege. Bij een geschil tussen een NOAB-kantoor en een klant kan om een bindende uitspraak worden gevraagd.

Voor de juiste ondersteuning bij administratieve en fiscale zaken, en voor gegarandeerde kwaliteit, kunt u HEVO Consult inschakelen.

E-mailadres info@hevoconsult.nl Telefoon 0183 – 619810